Priprema vozila
Priprema vozilaRadi li se o nadolazećoj sezoni, tehničkom pregledu ili planiranom putovanju, Auto servis Adversus je mjesto za Vas. Dovezite svoje vozilo na kontrolu i nužno potrebnu pripremu vozila.
Pregledati ćemo Vam sve, od stanja vaših guma, tlaka u gumama, količinu ulja, vode i antifriza u motoru do svjetlosne signalizacije, te punjenja auto klime plinom. Educirano osoblje će uz pomoć najmodernije auto dijagnostike pregledati i ukloniti sve kvarove, ispitati vozilo te pripremiti, da ga možete bezbrižno koristiti. U sklopu maloprodaje nudimo i izbor najkvalitetnijih auto guma renomiranih proizvođača za sigurnost Vas i Vaših bližnjih dok ste na cesti.
Pravilno održavanje vozila redovnim servisima i izmjena auto guma sezonskim i kvalitetnijima, smanjit će mogućnost od većih kvarova na vozilu i time će te zadržati sigurnost na cesti.
 
Našu ponudu usluga auto servisa, punjenja i servisiranja auto klima, te široku ponudu auto guma za osobna, 4x4, SUV te laka gospodarska vozila, bez obzira na marku i starost možete pregledati na našoj stranici pomoću izbornika na vrhu.
 
Audeo d.o.o.
Copyright 2017